Anomalite e lindura te mitres

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Anomalite e lindura te mitres

Anomalite e lindura te mitres hasim në 0,1-3,2 % të femrave. Më e shpeshta është uterus subseptus (kur mitra është e ndarë më një mur plotësisht ose pjesërisht). Kjo anomali është edhe shkaku kryesor i aborteve. Terapia ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1