Cistat e vezoreve

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Cistat e vezoreve

Me termin ciste e vezores ( ciste ovariale) kuptojme ato ndryshime ne vezore te cilat kane vecori te nje ciste ( qeske me permbajtje te lenget). Ky eshte nje term i gjere dhe me karakter pershkrues ku perfshihen disa lloje patologjish ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1