Crregullimet e ciklit menstrual

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Crregullimet e cdiklit menstrual

Crregullimet e ciklit menstrual definohen si shmangeje nga cikli normal menstrual i cili zgjat ca 28 dite. Me kete rast kemi te bejme me ndryshim ose te intervalit te menstruacioneve ose me ndryshimin e intenzitetit te gjakderdhjeve menstruale. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1