Myomet e mitres

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Miomet e mitrës

Miomet janë tumore "të mirë" beninj , mezenhimal të muskulaturës së lëmuar (andaj, edhe quhen Leiomyma). ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1