Semundjet infektive te traktit gjenital

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Semundjet infektive te traktit gjenital

Infeksionet e traktit gjenital femror duhet te merren seriozisht dhe te trajtohen me kohe. Ne te kunderten mund te vjen ne rastet me te renda deri te mbyllja e veperqueseve ( tubave) dhe deri te sterliteti. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1