Cistat e gjirit

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Cistat e gjirit- Masthopatia fibrose cistike‏

Formacionet cistike ne gjinje shfaqen kryesisht ne kuader te ndryshimeve degjenerative te gjirt. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1