Operacionet plastike te gjirit

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Operacionet gjirit

Gjiri eshte simbol i feminitetit. Se cilet gjinje jane perfekt: te medhenje, te vegjel, te forte, te bute, mendimet jane te ndrshme ashtu siq jane edhe vet femrat te ndryshme.Me rendesi eshte qe gjinjet te jene ne proporcion me konstitucionin ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1