Tumoret beninje te gjirit

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Fibroadenoma

Fibrodaenoma është tumori më i shpeshtë beninj te femrat e reja. Varësisht nga fakti se a rritet shpejtë apo qëndron stabil, mund të largohet me operacion ose mund të përcillet me ultrazë ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1