Tumoret malinje te gjirit

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit eshte semundje malinje me e shpeshte te femrat.Cdo e 10ta femer gjat jetes se saj preket nga kanceri i gjirit. Diagnostifikimi i hershem dhe terapia e avansuar ne vitet e fundit kane bere qe kjo ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1