Gjinekologet dhe Vizita gjinekologjike

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Gjinekologet dhe Vizita gjinekologjike

Te nderuar miq, Disahere ne praktiken tone te perditshme me ka ra te degjoj nga pacientet komentet pozitive ne stilin:" keso vizite gjinekologjike nuk kam patur deri tani", ose " doktor vajza nuk ka qene kurre te gjinekologu dhe po frigohet" ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1