Heqja e vezoreve dhe myomeve me LSK

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Heqja e vezoreve (adnexektomia) dhe heqja e miomeve (myomenukleacion)

Heqja e cistave te vezoreve dhe myomeve te mitres ne te shumten erasteve mund te largohen permes laparoskopise. Nese gjinekologu i juaj per keto semundje u propozon hapjen e barkut ( prerjr-laparotomi) ju lutemi kerkoni edhe mendimin e klinikes ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1