Heqja e mitres me LSK

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Heqja e mitres (Hysterektomia)

Heqja e mitres ( Hysterektomia) eshte e domosdoshme te semundjet e ndryshme siq jane miomet e mitres, gjakderdhjet e medha nga mitra, adenomioza dhe semundjet malinje. Kryesisht ky operim mund t ebehet me Laparoskopi. Nese ju sygjerohet nga gjinekologu i ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1