Operimi i kancerit te mitres me LSK

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Operimi i kancerit te mitres me Laparoskopi

Karcinoma e endometriumit është tumori më i shpeshtë malinj i traktit gjenital femëror. Edhe ketu Lapüaroskopia aplikohet me suksese te stadiumi e hershme ( pT1a-pT1c). Parakusht eshte mundesia e Lymfonodektomise pelvine dhe paraaortale permes LSK. me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1