Verifikimi i kalushmerise se tubave me LSK

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Verifikimi i kalueshmerise se tubave me Laparoskopi (krompertubacioni)

Verifikimi i kalueshmerise se tubave te rastete kur femra nuk mbetet shtatzene quhet kromopertubacion. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1