Lindja spontane

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Lindja spontane

Lindja spontane eshte lindje pa ndihmen e medikamenteve qe stimulojne kontrakcionet si dhe pa ndihmen e Forcepsit , Vakumit apo prerjes cesariane. Kjo Lindje ndahet ne: fazen e hapjes, fazen e shtytjes dhe ne fazen e lindjes se placentes ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1