Kanceri i gjirit

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit eshte tumori me i shpeshte malinj te femrat. Diagnostifikimi i kancerit të gjirit behet me ultrazë, mamografi dhe verifikimi histopatologjik me biopsi. Tterapa konsiston në operim, kemoterapi dhe eventualisht rrezatim si dhe terapi endokrin ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1