Kanceri i qafes se mitres

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kanceri i qafes se mitres ( karcinoma e cervixit)

Kanceri i qafes se mitres eshte semundje malinje e cila duke iu falenderuar preventives permes PAP testit paraqitet shume mwe rralle se para disa deceniesh dhe shpesh diagnostifikohet ne stadiumet e hershme. Kesaj semundje i paraprijne lezionet prekanceroze- displazite e me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1