Kanceri i trupit te mitres

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kanceri i trupit te mitres

Karcinoma e endometriumit (mitres) është tumori më i shpeshtë malinj i traktit gjenital femëror. Jep gjakderdhje postmenopauzale dhe diagnostikohet me hysteroskopi dhe kiretazhë të fraksionuar. Terapia konsiston në operim, eventualisht edhe rrezatim dhe hemoterapi. Ka një prognozë të mirë. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1