Kanceri i vezores

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kanceri i vezores

Kanceri i vezores ze vendin e 5te per nga shpeshtesia e paraqitjes se semundjeve malinje te femrat ne Europe, mirepo sa i perket mortalitetit nga semundjet malinje gjinekologjike ze vendin e pare. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1