Kanceri i vulves

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kanceri i vulves

Eshte tumor malinj i vulves qe paraqitet kryesisht ne moshat e shtyra. ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1