Kemoterapia

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Kemoterapia

Nje nder shtyllat kryesore ne terapine kunder semundjeve malinje krahas operacionit dhe rrezatimit eshte edhe kemoterapia. Ajo ka per qellim shkaterrimin e qelizave malinje te tumorit me substanca kimike ose citostatike te cilat atakojne keto qeliza gjat procesit te ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1