Galeria e Bebave

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Lindje spontane

Lindje spontane 25.04.2015 me shume

Dea dhe Rea 12.02.15

Lindje me sectio cesarea, Shtatzeni binjake ... me shume

total: 4 | Treguar: 1 - 4