Dea dhe Rea 12.02.15

Share on:
Post on Facebook Twitter
Add to your del.icio.us Digg this story
Dea dhe Rea 12.02.15

Lindje me sectio cesarea, Shtatzeni binjake

Tere stafi i DFK ju uron jete te gjate me prinder- Për më shumë informacione ju lutem pyetni mjekët e DFK-së KLIKO KËTU >>