DFK

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Klinika Gjinekologjike Gjermane- Deutsche Frauenklinik (DFK)

Klinika gjinekologjike Gjermane përbehet nga këto njësi: Klinika ditore ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1