KONSULTE PA PAGESE (GRATIS)

Share on:
Post on Facebook Twitter
Add to your del.icio.us Digg this story
KONSULTE PA PAGESE (GRATIS)

KLINIKA GJINEKOLOGJIKE GJERMANE (DFK) OFRON KONSULTE PA PAGESE (MENDIM I DYTE-SECOND OPINION-ZWEITE MEINUNG PER GJINEKOLOGJI DHE SEMUNDJE TE GJIRIT- Për më shumë informacione ju lutem pyetni mjekët e DFK-së KLIKO KËTU >>