Stafi i DFK-së

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK. ... me shume

Dr. Mirvete Aliu-Shabani

Gjinekologe-obstetre e specializuar në Klinikën e Mynihut, Gjermani) e cila është shefe e obstetriktës në DFK. ... me shume

Dr.med. Shaip Ibishi

Gjinekolog-obsteter, i specializuar në klinikën universitare të Götingenit, Gjermani) shef i gjinekologjisë në DFK. ... me shume

total: 3 | Treguar: 1 - 3