Dr.med. Naim Shabani

Share on:
Post on Facebook Twitter
Add to your del.icio.us Digg this story
Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.

Lemia kryesore në të cilën është i subspecializuar është diagnsotifikimi dhe terapia
e sëmundjeve malinje gjinekologjike dhe atyre të gjirit. Operimi me
laparoskopi ( kirurgji mikroinvazive) është punë të cilën ai e bënë me pasion.
Meqenëse është i specializuar edhe në patologji bënë edhe verifikimin
histopatologjike të diagnozave të kancerit nga lëmitë e lartëpërmendura
( mendimi i dytë) para se ti nënshtrohen pacientet operimit te ne. Ne lëminë
e obstetrikës merret me përcjelljen e shtatzënive dhe lindjet.