Dr. Mirvete Aliu-Shabani

Share on:
Post on Facebook Twitter
Add to your del.icio.us Digg this story
Dr. Mirvete Aliu-Shabani

Gjinekologe-obstetre e specializuar në Klinikën e Mynihut, Gjermani) e cila është shefe e obstetriktës në DFK.

Interesi i saj dhe lemia me të cilën kryesisht merret ajo janë përcjellja e shtatzënisë me
diagnostike prenatale dhe përcjellja e lindjes duke përfshirë këtu edhe prerjet
cezarike.