Shenjat e para te shtatzenise

Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Shenjat e para te shtatzenise

Shenjat e para te shtatzenise: vjellje, lodhje dhe fryrje e gjinjeve. Shenje e sigurte eshte testi pozitiv ne urine ose percaktimi Beta HCG ne urine ... me shume

total: 1 | Treguar: 1 - 1